Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/energote/public_html/templates/yoo_infinite/warp/systems/joomla/layouts/com_content/article/default.php on line 13

Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/energote/public_html/includes/application.php on line 536
Ispis

O nama

Tvrtka posluje sa sjedištem u Sv. Nedelji (industrijska zona, Obrtnička 5) gdje se nalazi uprava i proizvodno skladišni pogon od 1200 m2 zatvorenog prostora.

Ovlašteni projektantski ured s 4 inženjera, izrada ventilacijskih i klimatizacijskih sustava, izrada petronaftnih instalacija i rezervoara za benzinske postaje, izrada i montaža nosivih čeličnih konstrukcija u našem proizvodnom pogonu.

20 godina iskustva u projektiranju , proizvodnji I montaži termotehničkih I petronaftnih instalacija I oprema, čeličnih konstrukcija I završnih radova u građevinarstvu. Samostalno izvodimo i održavamo objekte.

Većinu proizvoda koje ugrađujemo u naše sustave proizvodimo u našem proizvodnom pogonu u Sv. Nedelji, a ostatak koji kupujemo jest od provjerenih i certificiranih proizvođača s kojima surađujemo dugi niz godina.

Naše reference, zadovoljni investitori i suradnici naša su najveća vrijednost.

Energo-Tehna d.o.o.

Obrtnička 5, Sv.Nedelja

OIB: 86792286330

Telefon: 01/3373-191

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

web: www.energo-tehna.hr